Επισκέψεις κλιμακίου της Αριστερής Παρέμβασης στη Λαμία Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 12, 13 και 14 Μαΐου 2014

 Image

Με τον Όμιλο Φίλων του Δάσους τη Δευτέρα 12 Μαΐου

Αντιπροσωπεία της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Βασίλη Ζούμπο, τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Χρόνη Βάρσο, και τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Παντελή Μπρόφα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα στη Λαμία, την περιβαλλοντική οργάνωση «Όμιλος Φίλων του Δάσους». Διεξήχθη αναλυτική συζήτηση για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας, καθώς και των γειτονικών περιφερειακών ενοτήτων της Ευρυτανίας και της Φωκίδας, και συζητήθηκε πως αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, ενώ δόθηκε από κοινού, ραντεβού για τους αγώνες υπεράσπισης του περιβάλλοντος την επομένη των εκλογών.

Image

Με τους εμποροβιοτέχνες στη Λαμία

Την Τρίτη 13 Μαΐου, η Αριστερή Παρέμβαση είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Λούκα. Διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση πάνω στα προβλήματα των επαγγελματιοβιοτεχνών και το πως αυτά συνδέονται με τη συνολική κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας, μετά από 4 χρόνια μνημονιακής καταστροφής. Αμοιβαία υπήρξε η εκτίμηση ότι οι αγώνες ενάντια στην πολιτική των μνημονίων πρέπει να συνεχιστούν αμείωτοι την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, η Αριστερή Παρέμβαση θα επισκεφθεί τα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), του Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου  (ΟΠΑΔ), το Δασαρχείο Λαμίας και τα γραφεία της ΔΕΗ στη Λαμία.

Advertisements

About ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακή Παράταξη της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s