ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ: 1946-2016: Η ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Η Περιφερειακή μας Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί σε Ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα: “1946-2016: 70 χρόνια από τον Εμφύλιο. Η αδύνατη ταξική ανακωχή και τα συμπεράσματα για τους αγώνες του σήμερα”.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στις 7:00μμ, στην αίθουσα της ομοσπονδίας ΕΒΕ Φθιώτιδας, Όθωνος 3 (ισόγειο), στη Λαμία.

Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μιχαηλίδης, Υπ. Διδάκτωρ Βαλκανικής Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ο Δημήτρης Μαριόλης, Εκπαιδευτικός, Ερευνητής-Ιστορικός και Συγγραφέας του βιβλίου “Η αδύνατη ταξική ανακωχή”.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, ημέρα απελευθέρωσης της Λαμίας από τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τον Πρωτοκαπετάνιο του Άρη Βελουχιώτη, αποτίουμαι φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν ενάντια στον φασισμό, για τη δημοκρατία, την λευτεριά και τη δικαιοσύνη. Καταθέτουμε στεφάνι στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη στην Πλατεία Λαού στη Λαμία, στις 12:30μμ.

 

Advertisements

About ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακή Παράταξη της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s